Ημερομηνία Τετ Φεβ 21, 2018 9:51 pm

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Όροι Χρήσης και Κανόνες Λειτουργίας
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 21, 2008 11:50 pm 
Site Admin

Εγγραφη: Πέμ Φεβ 28, 2008 2:28 pm
Δημοσ.: 1136
Χωρίς σύνδεση
Έκδοση 1.0.3

Ορισμός

Το forum που φιλοξενείτε στο domain tiguan.gr είναι ένας ανοιχτός παγκόσμιος διαδικτυακός χώρος συνάντησης των φίλων και των ιδιοκτητών του αυτοκινήτου, VW Tiguan.

Πρόκειται για ανεπίσημο site και ουδεμία σχέση δεν έχει με τον επίσημο εισαγωγέα της VW στην χώρα μας ούτε και με οποιονδήποτε άλλο εισαγωγέα παγκοσμίως ή την κεντρική εταιρεία.

Οι συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα αφορούν θέματα σχετικά με το VW Tiguan και είναι προσωπικές απόψεις των μελών.
Το tiguan.gr σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι ασπάζεται τις προσωπικές απόψεις των μελών του, οι οποίοι διατηρούν το δικαίωμα της πνευματικής ιδιοκτησίας στα γραφόμενα τους.


Εισαγωγή

Για την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων οι διαχειριστές του tiguan.gr έχουν θεσπίσει τους κανόνες που ακολουθούν.
Παρακαλούνται τα μέλη του φόρουμ να έχουν αποδεχτεί πλήρως τους κανόνες λειτουργίας. Σε διαφορετική περίπτωση μπορούν να ενημερώσουν τους διαχειριστές για την διαγραφή του λογαριασμού τους.
Πλήρη αποδοχή των όρων συνεπάγεται και από τους επισκέπτες του ιστοχώρου.

Οι όροι χρήσης μπορούν να αλλάξουν ανά πάση στιγμή και χωρίς καμιά προειδοποίηση αφού δημοσιευτούν εκ νέου, εφόσον οι διαχειριστές το κρίνουν απαραίτητο.

Διατηρείτε επίσης το δικαίωμα της διακοπής ή τροποποίησης μέρους ή του συνόλου των υπηρεσιών του ιστοχώρου σε μεμονωμένους χρήστες ή καθολικά αν αυτό επιβάλετε χωρίς καμιά προηγούμενη προειδοποίηση.

Δυνατή είναι επιπλέον και η διαγραφή των λογαριασμών ή των δημοσιεύσεων των χρηστών που έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης του forum.


Κανόνες Συγγραφής

Η γλώσσα που χρησιμοποιούμε στο forum είναι τα ελληνικά. Απαγορεύεται η χρήση άλλης γλώσσας εκτός αν επιβάλλεται για την κατανόηση κάποιας έννοιας. Απαγορεύεται επίσης και η χρησιμοποίηση greeklish γιατί με την χρήση τους δυσχεραίνεται η κατανόηση των κειμένων.

Η χρήση των κεφαλαίων χαρακτήρων στην γλώσσα του διαδικτύου σημαίνει πως φωνάζουμε. Αποφεύγεται την χρήση τους για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις και για να διαβάζονται τα κείμενα ποιο ευχάριστα. Αν χρειαστεί σε κάτι να δώσετε έμφαση χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες.

Οι δημοσιεύσεις και τα θέματα σας θα πρέπει να δημοσιεύονται σε κατηγορίες σχετικές με το περιεχόμενο τους και ο τίτλος τους να είναι όσο το δυνατόν ποιο κατατοπιστικός για την σωστή αντίληψη τους από τους αναγνώστες.
Αν παρόλα αυτά διαπιστώσετε πως έχετε δημοσιεύσει κάποιο θέμα σας σε λάθος κατηγορία επικοινωνήστε με κάποιο συντονιστή για την μεταφορά του.

Πριν δημοσιεύσετε κάποιο θέμα σας χρησιμοποιήστε την αναζήτηση στο forum. Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει ανοιχτή ή παλιότερη συζήτηση σε θέμα σχετικό με το δικό σας. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγουμε της διπλοεγγραφές και την ακαταστασία στο forum.

Να έχετε υπόψη σας πως κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σας, κατά συνέπεια μην κατηγορήσετε ποτέ κανένα αντίθετα ζητήστε ευγενικά και όσο το δυνατόν αναλυτικότερα αυτό που θέλετε ώστε να αυξήσετε την πιθανότητα να πάρετε απάντηση.

Κανένας δεν μπορεί να σας εγγυηθεί πως τα λεγόμενα στις δημόσιες συζητήσεις είναι απόλυτα σωστά μιας και εκφράζουν προσωπικές απόψεις των μελών της κοινότητας. Είναι στο χέρι σας να φιλτράρετε τις πληροφορίες και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Παρόλα αυτά παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να τεκμηριώνουν όσο το δυνατόν αρτιότερα τις απόψεις και τα λεγόμενα τους ειδικά δε όταν χρησιμοποιούν αναφορές από άλλες πηγές όπου υποχρεούνται να το αναφέρουν αναλυτικά.

Για την καλύτερη δόμηση καλό είναι όταν απαντάτε σε κάποιο μήνυμα να παραθέτετε το σημείο εκείνο του μηνύματος που αναφέρεστε και όχι ολόκληρό το μήνυμα ή ακόμη χειρότερα τίποτα από τα δύο.

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής προσωπικών μηνυμάτων μεταξύ των μελών. Χρησιμοποιήστε αυτή την δυνατότητα αν το θέμα σας αφορά μόνο κάποιο άλλο μέλος και όχι την κοινότητα.


Απαγορεύσεις

Απαγορεύεται η εγγραφή του ίδιου χρήστη σε πολλούς λογαριασμούς εκτός και αν υπάρχει βάσιμη δικαιολογία για αυτή την πράξη.

Απαγορεύεται η συζήτηση και αναφορά σε θέματα σχετικά με παράνομο λογισμικό και η παραπομπή σε άλλα sites στα οποία υπάρχουν αναφορές όχι μόνο σε πηγές παράνομου λογισμικού αλλά και πληροφορίες που αφορούν την εξουδετέρωσή τους.

Απαγορεύεται η δημοσίευση υβριστικών, δυσφημιστικών ή προσβλητικών μηνυμάτων ή οποιουδήποτε άλλου υλικού μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του ελληνικού κράτους.

Απαγορεύονται οι υβριστικές φράσεις και εκφράσεις που προσβάλλουν την κοινότητα και μπορούν δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα, καυγάδες ή αντιδικίες.

Απαγορεύονται οι συστάσεις προς τους άλλους χρήστες του forum ή ακόμη και προς τους συντονιστές με σκοπό την επίπληξη τους, που απορρέει από την στάση και τις απόψεις τους . Υπεύθυνος για την επίλυση τέτοιων θεμάτων είναι πλέον ο διαχειριστής του forum που μπορεί να δράσει έπειτα από κοινοποίηση σας.

Απαγορεύεται η δημοσίευση διαφημιστικών μηνυμάτων η οποιουδήποτε άλλου είδους διαφημιστικού περιεχόμενο χωρίς την έγγραφη άδεια διαχειριστή του tiguan.gr.

Απαγορεύεται για οποιοδήποτε λόγο η αναφορά μέσω των δημοσίων συζητήσεων σε εξουσιοδοτημένους και μη αντιπροσώπους της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας.

Απαγορεύεται η δημοσίευση αγγελιών προϊόντων, απαγορευμένων από την ελληνική και όχι μόνο ισχύουσα νομοθεσία.
Ειδικά για αγγελίες και πωλήσεις προϊόντων επιτρεπομένων υπάρχει ειδική πρόνοια στο forum. Υπάρχει ειδικός τομέας για την εξυπηρέτηση αυτού του σκοπού και εκεί και μόνο θα μπορούν να δημοσιεύονται οι αγγελίες σας σύμφωνα με τους κανόνες που διέπουν και τις υπόλοιπες δημοσιεύσεις.
Πρέπει να επισημανθεί πως το tiguan.gr ουδεμία σχέση και κανένα όφελος από την αγοροπωλησία αγαθών και κατά συνέπεια και καμία ευθύνη για την ποιότητα τους. Η συναλλαγή εξ ολοκλήρου αφορά των πωλητή και τον αγοραστή και όχι το tiguan.gr.
Οι αγγελίες προϊόντων δεν αφορούν εμπόρους και καταστήματα και υπάρχουν μόνο για την εξυπηρέτηση των μελών της κοινότητας.
Όταν επιτευχθεί ο σκοπός της αγγελίας πρέπει να ενημερώσετε τους συντονιστές για να χαρακτηριστεί το θέμα ως κλειστό.


Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών ή τρίτων προσώπων χωρίς την άδεια τους. Στα προσωπικά δεδομένα συμπεριλαμβάνονται και ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, φωτογραφίες, e-mail, κωδικοί.

Απαγορεύεται η ανάπτυξη θεμάτων και συζητήσεων που καταπιάνονται με το τρίπτυχο Θρησκεία - Πολιτικά - Αθλητικά.

Από την στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή για κάποιο χρήστη, ο μοναδικός υπεύθυνος για τις δημοσιεύσεις και τις πράξεις που συμβαίνουν από τον λογαριασμό είναι ο ίδιος ο χρήστης.

Για οποιαδήποτε υπόνοια μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του λογαριασμού σας ή προσπάθεια παραβίασης παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την ομάδα των συντονιστών.

Απαγορεύεται σε όλα τα μέλη (απλά και πιστοποιημένα) η οργάνωση οποιασδήποτε δραστηριότητας που αφορά την κοινότητα, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη ενημέρωση της ομάδας διαχείρισης (μέσω ΡΜ) και την λήψη της σχετικής έγκρισης από αυτήν.

Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση κειμένων που δεν σχετίζονται άμεσα με τον τίτλο και το περιεχόμενο των θεμάτων (off-topic).
Η περιορισμένη χρήση τους και πάντοτε με την υποχρεωτική επισήμανση offtopic στην αρχή και το τέλος του κειμένου, επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο στα θέματα που περιλαμβάνονται στις θεματικές ενότητες ‘Χαλαρή Κουβέντα’ και ‘Δραστηριότητες Κοινότητας’.

Απαγορεύεται ρητά η παραβίαση οποιουδήποτε από τους παραπάνω κανόνες. Η μη συμμόρφωση συνεπάγεται διαγραφή του θέματος των δημοσιεύσεων και του χρήστη παραβάτη χωρίς προειδοποίηση από το tiguan.gr.


Δικαιώματα των Διαχειριστών

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές έχουν το δικαίωμα να περικόψουν, να κλειδώσουν η ακόμη και να διαγράψουν σύμφωνα με την κρίση τους οποιοδήποτε θέμα ή δημοσίευση αντίκειται στους παραπάνω κανόνες συγγραφής και απαγόρευσης.

Έχουν επίσης το δικαίωμα να λογοκρίνουν και να διορθώνουν οποιαδήποτε δημοσίευση προσβάλει τους κανόνες δεοντολογίας που έχουν αναφερθεί χωρίς καμιά προειδοποίηση.


Συλλογή Δεδομένων

Κατά την πλοήγηση στις σελίδες του tiguan.gr και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του αποδέχεστε την συλλογή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Ποιο συγκεκριμένα μπορούν να συλλεχθούν το όνομα χρήστη, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η IP διεύθυνση σας. Η διαχείριση και η προστασία αυτών των δεδομένων υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής και παγκόσμιας νομοθεσίας.
Το tiguan.gr δεσμεύεται πως δεν θα παραχωρήσει σε κανένα τρίτο αυτά τα δεδομένα χωρίς την έγκριση σας εκτός και αν υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση.


Αποποίηση Ευθύνης

Όπως αναφέρθηκε και προηγούμενα οι συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα στο παρόν forum αφορούν θέματα σχετικά με το VW Tiguan και είναι προσωπικές απόψεις των μελών.

Το tiguan.gr σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι ασπάζεται τις προσωπικές απόψεις των μελών του. Δεν υπάρχει καμιά ευθύνη για την πληρότητα και το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύονται. Αν για κάποιο λόγο υπάρξει αντίρρηση και ένσταση για τα γραφόμενα κάποιου μέλους υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης ή ακόμη και διαγραφής αρκεί να έχουμε ενημερωθεί έγκυρα και έγκαιρα εφόσον κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο.

Σε περίπτωση παραβίασης των ανωτέρω κανόνων συγγραφής οι επιπτώσεις σε καμία περίπτωση δεν βαραίνουν το tiguan.gr αλλά τον ίδιο το χρήστη.

Σε περίπτωση πρόσκλησης ζημιάς των επισκεπτών και χρηστών του forum κατά την χρήση του, η οποία οφείλετε σε σφάλματα των εξυπηρετητών (μόλυνση από ιούς κλπ) καμία ευθύνη και κανένα κόστος δεν αναλογεί στο tiguan.gr

Το tiguan.gr δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την διαθεσιμότητα των υπηρεσιών του. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να διακόψει τις παρεχόμενες υπηρεσίες χωρίς προειδοποίηση.

Γενικά η χρήση των υπηρεσιών γίνεται με πρωτοβουλία των μελών, στα οποία ανήκει καθολικά και η ευθύνη.


Πνευματικά Δικαιώματα

Το περιεχόμενο του tiguan.gr στο οποίο περιλαμβάνονται όλα τα κείμενα, οι φωτογραφίες, τα βίντεο και τα γραφικά υπόκεινται στις εθνικές και διεθνής διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η διανομή και η αντιγραφή οποιουδήποτε μέρους του forum χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Τα μηνύματα και οι δημοσιεύσεις των μελών του tiguan.gr συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών και των αρχείων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα τους τα οποία και παραχωρεί στο tiguan.gr χωρίς να μπορεί να τα αποσύρει σε καμία περίπτωση.


Το tiguan.gr πρόκειται για ανεπίσημο site των φίλων και ιδιοκτητών του vw tiguan και ουδεμία σχέση δεν έχει με τον επίσημο εισαγωγέα της VW στην χώρα μας ούτε και με οποιονδήποτε άλλο εισαγωγέα παγκοσμίως ή την κεντρική εταιρεία.


Επίλογος

Οι παραπάνω κανόνες όπως αναφέρθηκε και στην αρχή του παρόντος έχουν θεσπιστεί για την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο παρόν forum. Πρόκειται για ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον αφήσουμε να μετατραπεί σε αρένα διαμαχών.
Ας καταβάλουμε μια φιλότιμη προσπάθεια λοιπόν όλοι μας ώστε ο στόχος μας να παραμείνει η ενημέρωση σχετικά με αυτό το υπέροχο αυτοκίνητο.


Με εκτίμηση,
Η ομάδα των διαχειριστών του tiguan.gr

_________________
Όροι χρήσης και κανόνες λειτουργίας.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Όροι Χρήσης και Κανόνες Λειτουργίας
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 21, 2011 4:42 pm 
Αγαπητά μέλη,

Σας γνωρίζουμε ότι έγιναν κάποιες προσθήκες στους Όρους Χρήσης και Κανόνες Λειτουργίας της κοινότητας, με άμεση εφαρμογή από την δημοσίευσή τους.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη ενημέρωσή σας.


Από την Ομάδα Διαχείρισης


Κορυφή
  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2 δημοσιεύσεις ] 

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτηςΔεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme Created by HOLLYSMOKE


Ελληνική μετάφραση από την ομάδα μετάφρασης του www.phpbb3.gr και τον Γιάννη Ορφανίδη